Termékek Menü

Sam4S NR-240

Ár:
156.210 Ft (123.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PÉNZTS402
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sam4S

Leírás és Paraméterek

FELHASZNÁLÓBARÁT

A legújabb Sam4s modell a nyugtákat egy gyors és csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melyben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhető a papír. A készülék jól olvasható, a magyar ABC betűit is kezelni képes vevő- és kezelő oldali kijelzőkkel van felszerelve, melyek üzenetei megkönnyítik az eladók munkáját.

TÁJÉKOZTATJA AZ ÜZLETE FORGALMÁRÓL

Az NR-240 segítségével pontosan nyomon követheti, hogy melyik napszakban, mekkora forgalmat bonyolított a vállalkozása, vagy, hogy melyik munkatársa értékesítette a legtöbb árucikket. A készülék képes az üzleti adatok valós idejű továbbítására, ezért számítógéphez kötve kereskedelmi rendszerek részeként is felhasználható, de természetesen ki is nyomtathatja, vagy PC-re mentve, folyamatos kapcsolat nélkül is megvizsgálhatja a részletes jelentéseit.

BŐVÍTHETŐ

A pénztárgép felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a számítógép mellett digitális mérleg és vonalkódolvasó is csatlakoztatható hozzá. A különböző eszközök együttes használata jelentősen lerövidítheti a várakozási időt az üzletében.

+ Üzembe helyezési és szerződés kötési díj: 10 000.- + ÁFA  (12 700.- Ft)

Kijelző a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők
Billentyűzet nyomógomb változtatható feliratokkal
Nyomtató közvetlen hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés
Csatlakoztatási lehetőségek számítógép (a forgalmi adatok valós idejű továbbítására is képes) digitális mérleg (Cas ER és Aclas PS1 típusok), vonalkódolvasó, bankkártya terminál, USB kulcs az AEE mentéshez
Gyűjtők árucikkek és azonosítók száma akár 1200 árucikk, 12 gyűjtő és 30 külön azonosítható eladó
Méretek szélesség:225 mm, mélység:327 mm, magasság:125 mm, súly:1,69 kg

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!